Laskutulostus

Hansaprintillä on pitkä kokemus erilaisista transaktiotulosteista, kuten laskuista ja tiliotteista. Tarjoamme laskuille ja muulle kirjepostitettavalle asiakasviestinnälle kustannustehokasta sekä virheetöntä tulostus- ja postituspalvelua.

Auditoidut tuotantoympäristömme luovat turvalliset puitteet kriittistä informaatiota sisältävien dokumenttien tulostamiseen ja käsittelyyn. Ymmärrämme asiakkaittemme tarpeet, kun kyseessä on kuluttajien henkilökohtainen data. Toimintamme on luotettavaa, virheetöntä ja oikea-aikaista.

Toimme ensimmäisenä Suomessa laskutulostukseen yhdistetyn viestinnän (transpromo) ja olemme tällä alueella edelläkävijä. Lasku ja viestintä yhdessä ovat tehokas tapa saattaa viesti kuluttajille.

Laskutulostuksessa toimintamme pohjautuu ”valkoisen paperin” prosessiin, jossa esipainettuja lomakkeita ei käytetä. Tämän ansiosta voimme tarjota joustavan ja kustannustehokkaan prosessin laskutulostukseen. Meillä muutos on aina mahdollinen ”seuraavaan tulostuserään”!

Referensseinä asiakkuusviestinnässä ja -markkinoinnissa ovat mm. suuret kaupan ketjut, pankki-, finanssi- ja taloushallinnonalan keskeiset toimijat sekä suuret kustantajat ja tietoliikenne yritykset.